Soita ja tilaa

Aukioloajat

Asiakaspalvelumme avoinna
ma-pe klo 7.00-16.30

Pyydä tarjous

Noutopiha on suljettu. Hiekoitussepeliä on saatavilla.

kak-tuotteet-feature

Kun rakennat laatua, hanki maa-ainekset KAK:lta

Rakennatpa tietä, taloa, pihaa, puutarhaa tai vaikkapa rantalentopallokenttää, meiltä löydät ainekset onnistumiseen. Tutustu tuotteisiimme ja lisää ne tuotekoriin, lähetä tarjouspyyntö!

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä varmistaaksemme, että saat takuulla tarvitsemasi määrän käyttötarpeeseesi parhaiten soveltuvaa maa-ainesta. Kuljetamme tuotteet sovittuna toimitusajankohtana kotipihaan tai työmaalle. Laskun saat postissa kotiisi.

Jos tarvitset apua maa-aineksen valinnassa, soita asiakaspalveluumme 0207 931 730. Autamme mielellämme. Palvelemme sinua ma–pe klo 7.00–16.30.

Halutessasi voit hakea maa-aineksia myös peräkärryllä. Ostoksen voit maksaa noutovaiheessa.

Näin noudat peräkärryllä >>

Toimi näin, kun noudat maa-ainesta peräkärryllä:

1. Maksa ostoksesi toimistollamme Kuormaajantie 44:ssä, Seppälänkankaalla
2. Saat opastuksen noutopihalle. Lainaamme tarvittaessa lapiota, sillä turvallisuussyistä peräkärrykuorma on lastattava käsin.
3. Aja noutopihalle Hyttitien päähän. Katso kartta
4. Lapioi maa-aines peräkärryyn ja kipaise projektisi pariin.

Toimistomme ja noutopihamme ovat avoinna ma–pe klo 7.00–16.30.

Klikkaa tästä ja katso hinnasto

kalliomurske

Kalliomurskeet

Kalliomursketta saadaan kalliosta murskaamalla. Pienirakeiset lajikkeet sopivat teiden ja piha-alueiden pintakerroksiin.

sepeli

Sepelit

Sepeleitä voidaan raekoosta riippuen käyttää monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten salaojiin, rakennusten alapohjiin yms.

kivituhka

Kivituhkat

Kivituhkalla tiivistyy ja kovettuu helposti. Siksi se soveltuu hyvin esimerkiksi kulkureittien ja pihojen pintamateriaaliksi.

kak-kuorike

Kuorike

Kuorike on havupuun kuoresta valmistettua karkeaa puumurskaa. Kuorikkeella voi kattaa istutuksia, kasvimaata tai polkuja.

kak-maa-aines-sora

Sorat

Materiaalina sora on kantavaa ja hyvin vettä läpäisevää, koska siinä ei ole hienoja maa-aineksia.

kak-maa-aines-singeli

Mukulakivet ja singelit

Singeli eli somero sorasta seulottua luonnon pyöristämää kiviainesta. Käytetään pihoilla pintamateriaalina ja koristeena.

kak-maa-aines-multa

Mullat

Myymme ja toimitamme Mustankorkean valmistamia korkealaatuisia, turvallisia ja ravinteikkaita Omapiha-multatuotteita.

kak-maa-aines-hiekka

Hiekat

Hiekkaa saadaan soraharjuista seulomalla. Hiekkaa on saatavissa eri raekoossa ja se soveltuu moniin käyttötarkoituksiin.

Täyteaineslajikkeet

Täytemaa

Kivennäismaata, esim. moreenia tai savea, voi olla myös eloperäistä maata. Soveltuu täyttöihin, joilta ei vaadita routimattomuutta ja joihin täytemaan tiivistyvyys sekä kantavuus riittävät.

Hienotäyte

Routimatonta hienoa täytekiviainesta. Voi sisältää silttipaakkuja ja yksittäisiä isojakin kiviä. Täyttöihin, joissa kerrosvahvuus ja kantavuusvaatimus ovat pieniä.

Karkeatäyte

Routimatonta karkeaa täytekiviainesta. Hienotäytettä kivisempää. Täyttöihin, joissa kerrosvahvuus on suurempi ja joilta vaaditaan parempaa kantavuutta.

Suodatinhiekka

Hiekkaa, jossa ei ole savea, eloperäistä maata tai isoja kiviä. Routimaton. Sijoitetaan jakavan kerroksen alle estämään alus- ja päällysrakenteen maa-ainesten sekoittumista.

Jalostettu jakava sora

Routimatonta hiekkaista karkeaa soraa. Raekoko 0–64, 0–100 tai 0–200 mm. Täyttöihin, joissa vaaditaan erityisesti kantavuutta. Soveltuu myös rakennekerroksen jakavaksi maa-aineeksi.

Jalostettu jakava sora

Routimatonta hiekkaista karkeaa soraa. Raekoko 0–64, 0–100 tai 0–200 mm. Täyttöihin, joissa vaaditaan erityisesti kantavuutta. Soveltuu myös rakennekerroksen jakavaksi maa-aineeksi.

0