Soita ja tilaa

Aukioloajat

Asiakaspalvelumme avoinna
ma-pe klo 7.00-16.30

Pyydä tarjous

KAK ilmoittautuu palvelukseen!

Hoidamme kuljetus- ja maa-ainestarpeet järjestykseen varmasti ja nopeasti. KAK:n tuotevalikoimaan kuuluu korkealaatuisia maa- ja kiviaineksia, kuten multaa, sepeliä ja hiekkaa. Laajan liikennöitsijäkaartimme ja paikallisen yhteistyöverkostomme avulla voimme ottaa vastuullemme isotkin palvelukokonaisuudet. Hoidamme joustavasti maaliin myös pienet ja napakalla aikataululla tehtävät kuljetustehtävät.

Soita myyntiimme 0207 931 730, lähetä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä sähköpostilla kak@kak.fi.

Me pistämme homman rullaamaan!

maa-ja-kiviaineskuljetukset

Maa- ja kiviaineskuljetukset

KAK:lla on 70 vuoden kokemus maanrakennus- ja rakennuskuljetuksissa. Armadaamme kuuluu noin 80 kuljetusyksikköä, joten isommat ja tiukalla aikataululla tehtävät kuljetustarpeetkaan eivät tuota meille ongelmia. Toimitamme laadukkaat maa- ja kiviainekset tinkimättömällä asenteella juuri silloin, kun niitä tarvitset.

vaihtolavakuljetukset

Vaihtolavakuljetukset

Vaihtolavapalvelumme tarjoaa kätevän ja vaivattoman vaihtoehdon erilaisten jätelajikkeiden kierrätykseen sekä työkoneiden siirtoon. Vuokraamme ja kuljetamme 5–35 m³ vaihtolavat sekä koneenkuljetuslavat, joiden kantavuus vaihtelee kalustosta riippuen 8–21 tonnin välillä.

maanrakennuskohteet

Maanrakennuskoneet ja lavettikuljetukset

Tarvitsetko tekijöitä ja kalustoa projektiisi? Meiltä löydät osaavat kuskit, lavetit sekä pyörä-, kaivu- ja puskukoneet avuksesi.

konttien-vuokraus

Konttien vuokraus

Kontti taipuu kuljetus- ja säilytyskäyttöön, mutta myös toimistoksi ja taukotilaksi. Tarjoamme kilpailukykyisen tarjouksen konttien vuokrauksesta Keski-Suomessa. Vuokraamme sinulle tarvitsemasi kontit ja kuljetamme ne työmaallesi.

nosturikuljetukset

Nosturikuljetukset

Tarvitsetko voimaa nostoihin? Käytössämme monen kaliiperin autoja, jotka on varustettu 10–30 tnm nostureilla. Sopiva työjuhta löytyy siis kaikkiin tarpeisiin. Teemme muun muassa kattotuolien nostot, erilaiset pystytykset ja asennusnostot, henkilönostot sekä veneiden kuljetukset. Meiltä saat myös kourapalvelut.

tienhoitopalvelut

Tienhoitopalvelut

Alusteräisillä kuorma-autoillamme hoidamme kuntoon sora-, hiekka- ja murskepintaiset pihat ja tiet. Samalla lisäämme pintaan uutta maa-ainesta, jos tarve vaatii.

Pyydä tarjous!  Miksi valita KAK?

  Pitkä historiamme ei ole sattumaa. Alusta lähtien olemme halunneet tehdä parhaamme Keski-Suomen ja keskisuomalaisten hyväksi. Meille uskotut tehtävät teemme suurella sydämellä ja tinkimättömällä asenteella ympäristöä kunnioittaen. Myymiemme maa-ainesten laadusta menemme takuuseen, sillä työstämme joka ikisen hiekanjyvän ja sorarakeen omin vomin kotimaakuntamme maaperästä.

  • Laadukkaat maa-ainekset
  • Nopeat ja joustavat kuljetukset
  • Toimitusvarmuus
  • Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu
  • Ympäristön huomioiminen
  • Vahva paikallinen toimija
  0