Meiltä saat parhaat vinkit, ainekset ja kuljetukset projekteihisi

Rakennatko uutta pihaa, taloa tai tietä? Vai oletko kunnostus- tai remonttihommissa? KAK on kumppanisi kaikissa maa- ja piharakentamista koskevissa asioissa. Annamme parhaat vinkit ja toimitamme tarvitsemasi maa-ainekset. Meiltä saat myös vaihtolava-, nosturi- ja tienhoitopalvelut.

Pyydä tarjous maa-aineksista ja kuljetuspalveluistamme valitsemalla tuotteet sivulta haluamasi maa-ainekset ja lähettämällä tarjouspuyynnön tai soittamalla asiakaspalveluumme 0207 931 730 (avoinna ma–pe klo 7.00–16.30). Autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa.

perakarry-1

Nouda peräkärryllä

Tarvitsetko vain pienen erän multaa, kuoriketta tai kiviainesta? Ota peräkärry mukaasi ja kurvaa hakemaan tarvitsemasi kuorma noutopihaltamme osoitteesta Hyttitie 104, Jyväskylä.

Ohjeita ja hinnasto >>

Toimi näin, kun noudat maa-ainesta peräkärryllä:

1. Maksa ostoksesi toimistollamme Kuormaajantie 44:ssä, Seppälänkankaalla
2. Saat opastuksen noutopihalle. Lainaamme tarvittaessa lapiota, sillä turvallisuussyistä peräkärrykuorma on lastattava käsin.
3. Aja noutopihalle Hyttitien päähän. Katso kartta
4. Lapioi maa-aines peräkärryyn ja kipaise projektisi pariin.

Toimistomme ja noutopihamme ovat avoinna ma–pe klo 7.00–16.30.

Klikkaa tästä ja katso hinnasto

vaihtolava

Vaihtolavapalvelut

Vaihtolavapalvelumme avulla pääset kätevästi eroon sekajätteestä sekä puutarha-, rakennus- ja purkujätteestä. Myös työkoneet siirtyvät näppärästi vaihtolavan kyydissä. Kalustoomme kuuluu 5–35 m³ lavoja. Suurimpien lavojen kantavuus on 18 tonnia. Muistathan, että tietyille jätelajeille tarvitset siirtoasiakirjan.

Lue lisää siirtoasiakirjasta >>

Vuonna 2012 uudistunut jätelaki edellyttää siirtoasiakirjaa seuraavista jätteistä:

– rakennus- ja purkujäte
– erotuskaivolietteet
– vaaralliset jätteet (ent. ongelmajätteet)
– pilaantuneet maat

Jos siirtoasiankirjan vaativa jäte haetaan kotitaloudesta, kuljettaja huolehtii siirtoasiakirjavelvollisuuksista. Voit tutustua siirtoasiakirjaan Mustankorkean sivuilla.

tienhoito

Tienhoitopalvelut

Onko mökkitiesi mutkalla tai sorapihasi pinta huonona? Hälytä KAK hätiin. Alusterällisillä kuorma-autoillamme lanaamme nimismiehenkiharat ruotuun. Tarvittaessa levitämme uuden kerroksen soraa, mursketta tai hiekkaa, jos sille on tarvetta.

nosturipalvelut

Nosturipalvelut

KAK:n nosturiautojen avulla painavampikin tavara löytää paikkansa. Meiltä löytyvät nosturiautot likimain kaikkiin nosto- ja kuljetusprojekteihin. Teemme mm. henkilönostot, kattotuolien nostot, erilaiset pystytykset ja asennusnostot sekä veneiden, työkoneiden ja pienten rakennusten siirrot. Meiltä saat myös kourapalvelut.

0

Start typing and press Enter to search