Meiltä saat parhaat vinkit, ainekset ja kuljetukset projekteihisi

Rakennatko uutta pihaa, taloa tai tietä? Vai oletko kunnostus- tai remonttihommissa? KAK on kumppanisi kaikissa maa- ja piharakentamista koskevissa asioissa. Annamme parhaat vinkit ja toimitamme tarvitsemasi maa-ainekset. Meiltä saat myös vaihtolava-, nosturi- ja tienhoitopalvelut.

Pyydä tarjous maa-aineksista ja kuljetuspalveluistamme valitsemalla tuotteet sivulta haluamasi maa-ainekset ja lähettämällä tarjouspuyynnön tai soittamalla asiakaspalveluumme 0207 931 730 (avoinna ma–pe klo 7.00–16.30). Autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa.

perakarry-1

Nouda peräkärryllä

Tarvitsetko vain pienen erän multaa, kuoriketta tai kiviainesta? Ota peräkärry mukaasi ja kurvaa hakemaan tarvitsemasi kuorma noutopihaltamme osoitteesta Hyttitie 104, Jyväskylä.

Ohjeita ja hinnasto >>

Toimi näin, kun noudat maa-ainesta peräkärryllä:

1. Maksa ostoksesi toimistollamme Kuormaajantie 44:ssä, Seppälänkankaalla (Aja Euromasteria vastapäätä olevasta liittymästä isolle parkkipaikalle rakennuksemme takapihalle).
2. Saat opastuksen noutopihalle. Lainaamme tarvittaessa lapiota, sillä turvallisuussyistä peräkärrykuorma on lastattava käsin.
3. Aja noutopihalle Hyttitien päähän. Katso kartta
4. Lapioi maa-aines peräkärryyn ja kipaise projektisi pariin.

Toimistomme ja noutopihamme ovat avoinna ma–pe klo 7.00–16.30.

Klikkaa tästä ja katso hinnasto

vaihtolava

Vaihtolavapalvelut

Vaihtolavapalvelumme avulla pääset kätevästi eroon sekajätteestä sekä puutarha-, rakennus- ja purkujätteestä. Myös työkoneet siirtyvät näppärästi vaihtolavan kyydissä. Kalustoomme kuuluu 5–35 m³ lavoja. Suurimpien lavojen kantavuus on 18 tonnia. Muistathan, että tietyille jätelajeille tarvitset siirtoasiakirjan.

Lue lisää siirtoasiakirjasta >>

Vuonna 2012 uudistunut jätelaki edellyttää siirtoasiakirjaa seuraavista jätteistä:

– rakennus- ja purkujäte
– erotuskaivolietteet
– vaaralliset jätteet (ent. ongelmajätteet)
– pilaantuneet maat

Jos siirtoasiankirjan vaativa jäte haetaan kotitaloudesta, kuljettaja huolehtii siirtoasiakirjavelvollisuuksista. Voit tutustua siirtoasiakirjaan Mustankorkean sivuilla.

tienhoito

Tienhoitopalvelut

Onko mökkitiesi mutkalla tai sorapihasi pinta huonona? Hälytä KAK hätiin. Alusterällisillä kuorma-autoillamme lanaamme nimismiehenkiharat ruotuun. Tarvittaessa levitämme uuden kerroksen soraa, mursketta tai hiekkaa, jos sille on tarvetta.

nosturipalvelut

Nosturipalvelut

KAK:n nosturiautojen avulla painavampikin tavara löytää paikkansa. Meiltä löytyvät nosturiautot likimain kaikkiin nosto- ja kuljetusprojekteihin. Teemme mm. henkilönostot, kattotuolien nostot, erilaiset pystytykset ja asennusnostot sekä veneiden, työkoneiden ja pienten rakennusten siirrot. Meiltä saat myös kourapalvelut.

0

Start typing and press Enter to search