Kesätyöntekijä toimistotöihin Jyväskylään!

 In Uncategorized

Tule meille apukäsiksi toimihenkilöidemme kesälomien ajaksi ja ruuhkahuippuja tasoittamaan kokopäivätyöhön toukokuusta syyskuun loppuun tai sopimuksen mukaisesti.

Työtehtäväsi ovat avustavia toimistotöitä, kuten tilausten tallennus, laskutus, puhelinvaihteessa puheluihin vastaaminen, noutopihalla asioivien asiakkaiden palvelu, yhtiön tarjoaman aamupalan ja kahvitusten hoito, aamiais- ja kahvitarvikkeiden nouto kaupasta, postien nouto ja vienti lajittelukeskukseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää auton käyttöä. Aiempi kokemus toimistotyöstä tai maanrakennusalasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Myös halu oppia uutta ja työhön kuin työhön tarttuminen on eduksi.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Oman auton käytöstä maksetaan verohallinnon päätös verovapaista matkakustannusten korvauksista vuonna 2019 -mukaisesti.

KAK-Kuljetuspalvelu Oy:n toimipiste sijaitsee Seppälänkankaalla, osoitteessa Kuormaajantie 44. Meitä on 7 toimihenkilöä ja ajojärjestelymme piirissä on noin 50 maansiirto-, nosturi- ja vaihtolava-autoa. Asiakkaitamme ovat mm. infra-rakentamisen yritykset, omakotirakentajat, viherrakentajat, tienhoitokunnat ja kiinteistönhoitoyhtiöt. Tytäryhtiömme Jyvässeudun Sora Oy hallinnoi maa-alueita ja jalostaa kiviaineksia.

Lähetä lyhyt hakemus osoitteella: mervi.ruuskanen@kak.fi 30.4.2019 mennessä ja kerro miksi juuri sinä olisit meille sopiva kesätyöntekijä!

0

Start typing and press Enter to search

mursketta pihaan, mutta mitä se maksaa