Yritysesittely

KAK konsernin toiminta-ajatuksena on toteuttaa asiakkaalle laadukas, kilpailukykyinen ja tehokas kuljetuspalvelu. Tavoitteemme on tuottaa asiakkaalle mahdollisimman laaja palvelukokonaisuus.

yritys kak-kyltti

KAK konserniyhtiöt ovat KAK – Kuljetuspalvelu Oy, Jyvässeudun Sora Oy ja Kiinteistö Oy Kuorma-autokeskus. KAK- Kuljetuspalvelu Oy:n päämarkkina-aluetta liikennöitsijöiden kotipaikan ja maa-ainesalueiden hallinnan tuella ovat Jyväskylä, Laukaa ja Hankasalmi.

KAK – Kuljetuspalvelu Oy:n toimialana on rakennus- ja rahtikuljetuspalvelut kotimaassa, maa- ja kiviainesmyynti sekä KAK konserniyhtiöiden hallinto- ja taloushallintopalvelut.

Jyvässeudun Sora Oy hoitaa maa- ja kiviaines- alueiden hallinnan sekä tuotanto, jalostus- ja kuormaustoiminnan.

Kiinteistö Oy Kuorma-autokeskus omistaa ja hoitaa yhtiöiden toimitilat.

KAK Laatu

Tavoitteenamme on yrityksen laatujärjestelmän avulla vastata asiakkaiden laatuvaatimuksiin. Saavuttaaksemme tyytyväisen asiakassuhteen KAK kehittää toiminnan laatua uudistamalla tuotteistoa ja työmenetelmiä sekä panostomalla jatkuvaan henkilökunnan sekä liikennöitsijöiden kouluttamiseen.

Kuljetuspalveluiden laadun tukena on osin lakisääteinen koulutus, mutta myös yhtiömme toimintatapa aktiivisesti kurssittaa liikennöitsijöitämme. Esimerkkinä tieturva-, työturvallisuuskortti-, vr-turva-, tulityö- ja ensiapukurssit, jotka suurin osa on suorittanut.

Maa- ja kiviainesten laatua ylläpidetään kehittämällä uusia lajikkeita ja varmentamalla kaikkien lajikkeiden laatu tarvittavilla tutkimuksilla.

KAK Ympäristö

KAK toimii ympäristön rakentamisessa rakennuskuljetusten tuottajana sekä maa- ja kiviaineslajikkeiden toimittajana. Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita tarjoamalla asiakkaillemme taloudellisia, laadukkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita ja palveluja.

Kuljetussuoritteissa sekä maa- ja kiviainesten ottotoiminnassa huomioidaan ympäristölliset näkökohdat. Yhtiömme toimii hyvässä yhteistyössä kuntien ja ympäristökeskuksen ympäristöviranomaisten kanssa.

Yhteystiedot
Käyntiosoite: Kuormaajantie 44
Postiosoite: PL 108 40351 Jyväskylä
Toimisto puh: 0207 931 740
Sähköposti: kak[ät]kak.fi

DCIM100MEDIA