omapiha_mustankorkea

Multa

 1. Omapiha Puutarhamulta
  • Omapiha Puutarhamulta on kuohkea ja multava kasvualusta, joka soveltuu yleismullaksi kaikille puutarhan kasveille sekä kasvualustaksi nurmikoille. Se soveltuu myös maanparannukseen hiekkaisille ja savisille paikoille. Multa on kompostilannoitettu, kalkittu ja seulottu kasvualusta.
 2. Omapiha Nurmikkomulta
  • Omapiha Nurmikkomulta on erinomainen kasvualusta nurmikoille, joilta vaaditaan kulutuksenkestävyyttä. Se on levitysvalmis kompostilannoitettu, kalkittu ja seulottu kasvualusta. Nurmikkomullan kivennäisainespitoisuus on Omapiha Puutarhamultaa korkeampi. Kasvualusta ja sen pinta säilyvät kivennäisaineksen ansiosta vettä läpäisevinä varmistaen juurtumisen ja itämisen vaativissakin olosuhteissa.
 3. Mustankorkea Inframulta
  • Mustankorkea Inframulta on kompostilannoitettu ja maa-ainespitoinen multatuote. Tuote on tarkoitettu ammattilaiskäyttöön tienvarsien ja infrarakentamisen kohteisiin sekä ympäristörakentamiseen. Tuotetta ei tule käyttää kotipihoihin ja puutarhoihin.
 4. Mustankorkea Ympäristömulta
  • Mustankorkea Ympäristömulta on kompostilannoitettu ja maa-ainespitoinen multatuote. Tuote on tarkoitettu ammattilaiskäyttöön tienvarsien ja infrarakentamisen kohteisiin sekä ympäristörakentamiseen. Tuotetta ei tule käyttää kotipihoihin ja puutarhoihin.

 

Lue lisää Mustankorkean sivuilta

Käytä maa-aineslaskuria tarvittavan multamäärän laskemiseen ja ota yhteyttä meihin, toimitamme mullan kohteeseen nopeasti ja luotettavasti.